PERSONAL TRAINING

5 VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINING BIJ PT PLUS:

  • Het is onze missie om meer persoonlijke aandacht aan ons klanten te bieden, 
  • Je wordt begeleid door hoger opgeleide Personal Trainers (Fysiotherapie en MAT®),
  • De mooie luxe studio is laagdrempelig en kleinschalig,
  • PT Plus biedt als eerste Personal Training Studio van Nederland 20 jaar ervaring en dat verschil merk je in de begeleiding!
  • Door onze ervaring als spier activatie specialisten (MAT®) kunnen wij de spieren beter activeren en je lichaam in balans brengen en houden.

 

Als Fysiotherapeut en MAT® Spierspecialist kunnen wij de Personal Training beter aanpassen aan de behoeftes en mogelijkheden van jouw lichaam. Populaire trainingen zijn misschien wel leuk maar werken namelijk niet voor iedereen! Heb je klachten dan adviseren we je een behandeling te boeken. De resultaten worden daarna meegenomen in je Personal Training programma om je lichaam verder te versterken en in balans te brengen. 

 

1 op 1 PERSONAL TRAINING

Ben jij op zoek naar  persoonlijke aandacht voor jou zelf alleen en een programma dat echt voor jouw gemaakt is boek dan een individuele training.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING max 6

Train je fit  in een kleine persoonlijke groep; werk aan je kracht en conditie.  Schrijf je snel in plaatsen zijn beperkt tot max 6 per les.  Wij raden 2 x per week training aan voor een optimaal resultaat.

SEMI-PRIVE PERSONAL TRAINING max 4

Als je meer op maat begeleiding zoekt dan raden wij je aan je in te schrijven voor de semi-prive Personal Training lessen waar meer individuele aandacht mogelijk is.

Krachttraining
Boek jouw proefles met 50% korting!

Voor wie?

35 + Na Zwangerschap:

Door de kennis van de Fysiotherapie en MAT® spier activatie methode helpen wij de spieren te activeren na de zwangerschap. Indien nodig kunnen wij alle buikspieren individueel activeren in een MAT® behandeling en daarna met zeer unieke specialistische oefeningen versterken. Een must als je zwakke spieren houdt na de zwangerschap

40 + Fit & Jong:

Om jong en fit te blijven wordt het nu belangrijker dat je oefeningen op een correcte manier gaat uitvoeren en de oefeningen doet die passen bij jouw lichaam.

65 + In Balans:

Onderhoud van je spieren en het in balans brengen van je lichaam om zo lang mogelijk functioneel te blijven en versneld krachtverlies tegen te gaan vraagt een meer specialistische kennis van de spieren.

Na een blessure alle leeftijden alle fitness niveaus:

Als Fysiotherapeuten met MAT® spier activatie methoden helpen wij jouw beter en sneller te herstellen van blessures.

Specialistische kennis van het spierstelsel

Stap 1: Meer dan 250 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Stap 2: Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.

Stap 3: Oefentherapie samen met de fysiotherapeut en oefeningen thuis versterken de spieren.

PT Plus Fysiotherapie

PT Plus Fysiotherapie is voor iedereen van jong tot oud; Of je nu wel of niet sport, een recreatieve hardloper bent, herstellende bent van een sportblessure of op een hoog niveau sport, de PT Plus-methode voegt zich naar jouw wensen en behoeften.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Rijksstraatweg 154 – 3632 AH Loenen a/d Vecht

Telefoonnummer
Email
Openingstijden

Ma. 17.00 – 20.00 uur
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten