Judith Bakker  (Eigenaar PT Plus)

De bedrijfsnaam werd bedacht door een klant in 2005 vanwege de hogere kwaliteit en meer persoonlijke aandacht van de Personal Training. Since 2006 is de Personal Training Studio “PT Plus” gevestigd in Amsterdam en sinds een paar jaar uitgebreid met een behandelruimte in Loenen aan de Vecht. Om de kwaliteit hoog te houden is eigenaar Judith Bakker blijven studeren. Sinds 2013 is de Personal Training praktijk aangevuld met het paramedisch product MAT® en sinds 2023 met Fysiotherapie.

Mijn grootste voldoening krijg ik als een klant zegt:
“Bedankt voor de toegewijde professionele behandeling, het voelt nu al beter, ik ben blij dat ik je gevonden heb.”

“Ik voel voor het eerst weer dat ik spieren opbouw, bedankt voor de goede Personal Training, ik ben blij dat ik je gevonden heb.”

In 1999 kreeg ik een ernstig ongeval en werd mij verteld dat ik mijn arm nooit meer optimaal kon gebruiken. Door training kreeg ik het volledig gebruik en kracht in mijn arm terug. Deze ervaring leerde mij de impact van training op functionaliteit van het lichaam. Ik verliet mijn baan als Fund Manager in de financiële sector en herschoolde mij als Personal Trainer, Sportmassage Therapeut en Spinning Instructeur.

Na ervaring op te hebben gedaan in de gyms in Londen en bij Guru Personal Trainers, verhuisde ik in 2004 naar Nederland om in Amsterdam een eigen PT business op te zetten. In 2004 en 2005 werkte ik bij verschillende sportscholen als freelance Personal Trainer en Spinning Instructeur en had een kleine Personal Training Studio aan huis. In mei 2006 opende ik de PT Plus Studio, waar ik een hoogwaardig product neerzette in een exclusieve studio.  PT Plus was de eerste Personal Training Studio in Nederland.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche volgde ik verschillende internationale cursussen en seminars van Personal Training Guruʼs, bewegingsexperts/therapeuten o.a. van Paul CheckAnthony CareyGreg Roskopf.

Naast mijn streven om de beste resultaten voor mijn klanten te behalen, had ik een passie om meer te leren over het trainen en behandelen van klanten met klachten. Veel klanten kwamen naar de studio met klachten en blessures die niet elders opgelost waren. Ondanks dat ik goede vorderingen met ze maakte vond ik de resultaten niet goed genoeg, ik wilde meer weten.

In 2009/2010 volgde ik een opleiding tot Biomechanics coach (een deeltijd opleiding aan de Universiteit van Loughborough UK). Om mijn kennis in bewegingswetenschappen verder te verdiepen schreef ik mij in voor een studie in Amerika (Broadview University Denver) in toegepaste wetenschappen van MAT “Muscle Activation Techniques®. De kennis die ik op deed in deze opleiding veranderde compleet mijn inzichten in de manier van trainen/behandelen van klanten en kennis van het spierstelsel. Nog steeds vlieg ik elk jaar naar de VS om mijn kennis van het spierstelsel verder te ontwikkelen onder de MAT® Master continued education programme.

Omdat in Nederland Fysiotherapie de Gouden Standaard is in revalidatie en oefentherapie studeerde ik in 2023 af als Fysiotherapeut aan de hogeschool voor Fysiotherapie THIM.

Opleidingen:

BA Business Administration (1987-1991) – Antwerp University,

MA International Finance and Investment (1991-1992) – Exeter University

Diploma in Personal Training (Premier/NASM), Sport Massage Therapy (Premier) (2003) – Londen
Schwinn Spinning Instructor (2003) – Londen
Biomechanics Coach (2009/2010) – Loughborough University

MAT® Jumpstart programme (2009/2010) – Londen
MAT® Specialist (2012-2013), MAT® Master programme (2014-2018) – Broadview University Denver

Fysiotherapie (2018- 2023) – THIM

BIG registratie nummer: 89932824904

Thomas van Schaik

Hoi! Ik ben Thomas, nieuw in team PT-Plus. Mijn hobby’s zijn hardlopen, reizen en sport in het algemeen. Mijn achtergrond ligt bij defensie, waar ik mijn interesse in het menselijke lichaam en bewegen heb ontdekt. Niet lang daarna ben ik de opleiding tot Fysiotherapeut gestart.

Gaandeweg heeft Judith mijn interesse in MAT als vervolg specialisatie aangewakkerd. Naast de opleiding fysiotherapie ben ik opgeleid tot Masseur/Sportmasseur en geef ik wekelijks trainingen als Personal Trainer bij Move For Change, een sportschool gericht op bewegen met mensen met overgewicht of burn-outklachten.

Tot slot sta ik te popelen om aan de slag te gaan bij PT-Plus en hoop ik veel te leren van Judith.

PT Plus Fysiotherapie

PT Plus Fysiotherapie is voor iedereen van jong tot oud; Of je nu wel of niet sport, een recreatieve hardloper bent, herstellende bent van een sportblessure of op een hoog niveau sport, de PT Plus-methode voegt zich naar jouw wensen en behoeften.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Rijksstraatweg 154 – 3632 AH Loenen a/d Vecht

Telefoonnummer
Email
Openingstijden

Ma. 17.00 – 20.00 uur
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten