PT PLUS FYSIOTHERAPIE

Bij PT Plus Fysiotherapie behandelen we niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak van uw klacht. Door jarenlange ervaring in oefentherapie en de zeer gespecialiseerde kennis van de MAT® Spier Activatie methode kunnen wij uw klacht met een bredere aanpak onderzoeken en behandelen.  

 Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom. Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie, maar dat is wel waar wij voor staan.  

Maak een afspraak voor een intake en 1ste behandeling en ervaar wat het voor uw lichaam kan doen. 

 

“Ik heb al veel geprobeerd, maar de pijn in mijn lijf bleef ik houden. Ik was echt radeloos. Veel therapeuten focussen op een bepaald onderdeel in het  lichaam. Maar in een complexere situatie als die van mij, besef je hoe alles in het lichaam nauw met elkaar samenhangt. Niet iedereen begrijpt dat, Judith gelukkig wel. Ik heb een periode gehad dat ik echt beperkt was in de dingen die ik kon. Nu sta ik weer langs de lijn bij de hockey wedstrijden van mijn dochtertje en kan ik zelfs een stukje fietsen.”  Klik hier voor  meer informatie TARIEVEN & REFERENTIES

 

PT Plus Fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd, aangesloten bij het Kwaliteitshuis voor Fysiotherapie ; het KRF (Kwaliteits-Register Fysiotherapie) en lid van de KNGF (de beroepsgroep voor Fysiotherapeuten). 

Uw behandeling wordt vergoed door de verzekeraar afhankelijk van uw polis. Wij zijn tevens aangesloten bij de klachten en geschillencommissie van de KNGF.  Op de Fysiotherapeut vindt u alle informatie en een klachtenformulier. PT Plus heeft twee locaties: Amsterdam Zuid & Loenen aan de Vecht.

Pijn en stijfheid zijn een teken dat je gewrichten en spieren niet in balans zijn. Wanneer een spier niet efficiënt werkt moeten andere harder werken om te compenseren. Traditionele methodes focussen zich op het losmaken van strakke spieren en daarna op revalidatie oefeningen. Meestal zijn de strakke spieren symptomen, een beschermingsmechanisme van de hersenen. Wij focussen niet op symptomen, maar zoeken de onderliggende oorzaak namelijk de spieren die niet reageren of zwak zijn.

Maak een afspraak

PT Plus Fysiotherapie is voor iedereen van atleet tot niet sporter als je:

  • Blessures hebt of pijn in gewrichten,
  • Artrose klachten hebt,
  • Na een operatie of trauma
  • Scoliose of scoliose klachten wil verminderen
  • Last hebt van strakke en of zwakke spieren,
  • Beperkingen hebt in mobiliteit en flexibiliteit,
  • Niet tevreden bent met sportprestaties

Op deze website vindt u nog meer informatie over onze specialistische kennis van het spierstelsel:  MAT ® Wat is anders? 

Specialistische kennis van het spierstelsel

Stap 1: Meer dan 250 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Stap 2: Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.

Stap 3: Oefentherapie samen met de fysiotherapeut en oefeningen thuis versterken de spieren.

PT Plus Fysiotherapie

PT Plus Fysiotherapie is voor iedereen van jong tot oud; Of je nu wel of niet sport, een recreatieve hardloper bent, herstellende bent van een sportblessure of op een hoog niveau sport, de PT Plus-methode voegt zich naar jouw wensen en behoeften.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam 

Rijksstraatweg 154 – 3632 AH Loenen a/d Vecht

Telefoonnummer
Email
Openingstijden

Ma. 17.00 – 20.00 uur
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten