PERSONAL TRAINING

NIEUW : Gratis Proefles

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/ptplusamsterdam of instagram https://www.instagram.com/pt_plus_mat_specialist/ voor data gratis proefles tijden in juni en juli.

Wordt fit na corona onder begeleiding van onze nieuwe Personal Trainer Thomas. Thomas is 30 jaar, ex defensie, Sportmasseur, Personal Trainer  en bijna afgestudeerd fysiotherapeut.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING max 8

Thomas traint je fit in een circuit programma in de studio, maar neemt je met mooi weer ook voor een aantal oefeningen naar buiten. Schrijf je snel in plaatsen zijn beperkt tot max 8 per les.  Wij raden 2 x per week training aan voor een optimaal resultaat.

SEMI-PRIVE PERSONAL TRAINING max 4

Wil je meer training op maat schrijf je dan in voor semi-prive lessen waar meer individuele aandacht mogelijk is. Ook hier geldt dat met mooi weer we je graag voor een rondje Olympia plein nemen om variatie in de training te brengen.

1 op 1 PERSONAL TRAINING

Wil jij  persoonlijke aandacht voor je zelf en een programma dat echt voor jouw gemaakt is boek dan een individuele training.

REN TRAINING (buiten + eventueel binnen) max 10

Thomas rent graag en goed, hij rent regelmatig een halve marathon en leert jouw graag hoe je blessure vrij moet rennen of voorbereiden op een halve of hele marathon.

SPORTMASSAGE

Thomas is afgestudeerd als sportmasseur dus heb je pijnlijke spieren boek dan een sportmassage. Als bijna afgestudeerd fysiotherapeut kan hij je ook adviseren hoe best om te gaan met de pijnlijke spieren na de massage.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Heb je behoefte aan ontspanning en wie heeft dat niet tegenwoordig, boek dan een ontspannende massage, je kunt er daarna weer helemaal tegen aan.

PRIJZEN

Small Group (max 8 klanten): €60 per maand (1 x per week) of €100 per maand (2x per week)

Semi-Privé (max 4 klanten): €100 per maand (1x per week) of €160 per maand (2 x per week)

1 op 1 Training: €360 per maand (1x per week) of €640 (2 x per week)

Ren Training (max 10 klanten): 10 x  voor €100, losse sessies €12.50

Sportmassage/Ontspanningsmassage: €75 per uur, €40 per half uur. 10% korting op 5 rittenkaart.

Specialistische kennis van het spierstelsel

Meer dan 250 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.

Dmv zeer specifieke milde neurologische spiertesten kan er spier voor spier beoordeeld worden of de spier meedoet. Indien de spier weinig tot geen activiteit vertoont, wordt dmv de test in combinatie met een pijnloze massage techniek (DFMAT) van de spierspoeltjes de spier weer geactiveerd. Specifieke MAT®  oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

PT Plus Muscle Activation Techniques™

Muscle Activation Techniques® is voor iedereen die last heeft van blessures en chronische klachten, sportprestaties wil verbeteren of fit wil blijven. MAT is een revolutionair behandel en trainings-systeem voor jong en oud. MAT evalueert en corrigeert de spieren die uit balans zijn..

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Rijksstraatweg 154 – 3632 AH Loenen a/d Vecht

Telefoonnummer
Email
Openingstijden

Ma. 17.00 – 20.00 uur
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten