VOOR WIE

MAT™ is voor iedereen die:
(Leeftijd huidige klantenkring 14 tot 81 jaar)

• Jong en fit wil blijven; Anti-ageing systeem
Als we ouder worden neemt de belastbaarheid van de spieren af, meer spieren verliezen de communicatie met de hersenen. MAT™ zorgt ervoor dat elke spier het signaal van de hersenen krijgt om aan te spannen. Daarna kunnen MAT™ oefeningen de spieren versterken en voorkom je spierverlies als gevolg van het ouder worden.

• Chronische klachten of blessures wil oplossen
Pijn en stijfheid zijn een teken dat je gewrichten en spieren niet in balans zijn.
Een spier spant aan als de input van het centraal zenuwstelsel de spier bereikt en instructie geeft om aan te spannen. Net als de stroom van de accu van je auto, als er een slechte connectie is of een draadje los zit zal de motor niet starten. Spieren die niet de juiste input van het zenuwstelsel ontvangen reageren niet meer of worden zwak. De zwakke spieren verliezen het vermogen om gewrichten te stabiliseren en het lichaam te beschermen tegen blessures. De MAT™ behandeling bestaat uit 1. mobiliteitstesten, 2. spiertesten gebaseerd op biomechanica(wiskundige testen gebaseerd op hefboomwerking en zwaartekracht = bewegingsmechanisme van het lichaam) en 3. drukpunten technieken. Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn. De behandeling herstelt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen en verbetert het vermogen van de spieren om goed aan te spannen. Specifieke MAT™ oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

• Sportprestaties wil verbeteren
Door te achterhalen waar de pijn/zwakte in het lichaam vandaan komt en vervolgens de spieren door MAT™ behandelingen en oefeningen te versterken neemt de flexibiliteit, spier efficiëntie en kracht toe. Het lichaam gebruikt weer alle spieren om een beweging te maken (van A naar B met 12 spieren is beter dan met 6 of 8). Zowel professionele als amateur sporters kunnen met MAT™ hun training en sport prestaties verbeteren en betere resultaten bereiken. MAT™ werd ontwikkeld in de topsport door Greg Roskopf 25 jaar geleden om sporters te helpen met blessures en hun trainingsprogressie en resultaten te verbeteren.

• Klachten van Scoliose wil verminderen
Scoliose gaat meestal samen met zwakke of niet reagerende spieren.
MAT™ (zie uitleg onder Chronische klachten), kan scoliose veelal terugbrengen tot de stand bij geboorte en klachten aanzienlijk doen verminderen. Na een aantal behandelingen is al progressie mogelijk..

• Pijnlijke gewrichten heeft
Sterkere beter functionerende spieren verminderen stress op onze gewrichten en daarmee ook de ontwikkeling/verergering van artritis en pijnlijke gewrichten.

 • ZOZ103 PT PLUS[1]Zosia

  Interview jonge klant met sportblessures in ZOZ ” Zie Oud Zuid”
 • Real Personal! Trainen met Judith is uiterst bewust werken aan je eigen lichaam. Je zou het bodymanagement kunnen noemen. Judith is heel flexibel en combineert variatie met focus. Ze is ook zeer verantwoordelijk in haar aanpak; grenzen verkennen en bewaken. Judith gelooft in een lange termijn aanpak. Geen stuntwerk, maar stapsgewijs werken aan een vrij hoofd en een intelligent lichaam. Trainen met Judith is ook heel open en gezellig. She knows what “Real Personal Training” is about.

  Paul van der Heijde
 • When I first came to PT Plus, I thought that I was coming to a normal Personal Trainer. My objective was to improve my level of fitness. I had unsuccessfully been trying to eliminate certain discomforts (stiff neck, back pain) which had developed, and wanted to improve my fitness in spite of these problems. 

  James Jones
 • Trainen met Judith heeft het mij mogelijk gemaakt om gezond en sterk te blijven en goed te functioneren ondanks een ongezonde levensstijl van een werkweek van meer dan 60 uur. Haar discipline, focus en kennis zorgen voor een super effectieve workout. Ik heb meer bereikt dan dat ik alleen of in een grote gym had kunnen bereiken.Trainen met Judith is ook erg leuk en daarom train ik met Judith al ruim 6 jaar!

  Jochem Overbosch
 • Al tweeënhalf jaar train ik bij PT Plus met Judith. Judith is enthousiast, vol energie en motiveert me zeer! Ik had veel last van mijn rug, maar door de goede gerichte sportsessies weet ik nu beter hoe ik mijn rug moet gebruiken. Bovendien heb ik veel minder rugklachten. Ik voel me fit en in shape!

  Annelies Damen
 • Na mijn zwangerschap bleef ik met kilo’s overgewicht zitten. Onder begeleiding van Judith ben ik op een verantwoorde en effectieve wijze binnen 4 maanden ruim 17 kilo afgevallen. Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt, iets wat zonder Judith niet gelukt zou zijn. Ik voel me fitter dan ooit en raad PT Plus iedereen aan!

  Annemiek

Specialistische kennis van het spierstelsel

Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.
Specifieke MAT™ oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

Met MAT Muscle Activation Techniques™ kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures, nemen sportprestaties en kracht toe en blijf je jong!

PT Plus Muscle Activation Techniques

Uniek, de eerste en enige in Nederland. Muscle Activation Techniques™ is voor iedereen die jong en fit wil blijven, sportprestaties wil verbeteren of last heeft van blessures. MAT™ is een revolutionair behandel en trainings-systeem voor jong en oud. MAT™ evalueert en corrigeert de spieren die uit balans zijn. Met een behandeling kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures en nemen sportprestaties en kracht toe.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Telefoonnummer

06-14904636

Email

info@ptplus.nl

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten

mat