JUDITH

Mijn grootste voldoening krijg ik als een klant zegt:
“Bedankt voor de toegewijde professionele behandeling, het voelt nu al beter, ik ben blij dat ik je gevonden heb.”

In 1999 kreeg ik een ernstig ongeval en werd mij verteld dat ik mijn arm nooit meer optimaal kon gebruiken. Door training kreeg ik het volledig gebruik en kracht in mijn arm terug. Deze ervaring leerde mij de impact van training op functionaliteit van het lichaam. Ik verliet mijn baan als Fund Manager in de financiële sector en herschoolde mij als Personal Trainer, Sportmassage Therapeut en Spinning Instructeur.

Na ervaring op te hebben gedaan in de gyms in Londen en bij Guru Personal Trainers, verhuisde ik in 2004 naar Nederland om in Amsterdam een eigen PT business op te zetten. In 2004 en 2005 werkte ik bij verschillende sportscholen als freelance Personal Trainer en Spinning Instructeur en had een kleine Personal Training Studio aan huis. In mei 2006 opende ik de PT Plus Studio, waar ik een hoogwaardig product neerzette in een exclusieve studio.  PT Plus was de eerste Personal Training Studio in Nederland.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche volgde ik verschillende internationale cursussen en seminars van Personal Training Guruʼs, bewegingsexperts/therapeuten o.a. van Paul CheckAnthony CareyGreg Roskopf.

Naast mijn streven om de beste resultaten voor mijn klanten te behalen, had ik een passie om meer te leren over het trainen en behandelen van klanten met klachten. Veel klanten kwamen naar de studio met klachten en blessures die niet elders opgelost waren. Ondanks dat ik goede vorderingen met ze maakte vond ik de resultaten niet goed genoeg, ik wilde meer weten.

In 2009/2010 volgde ik een opleiding tot Biomechanics coach(een deeltijd opleiding aan de Universiteit van Loughborough UK). Om mijn kennis in bewegingswetenschappen verder te verdiepen schreef ik mij in voor een studie in Amerika voor MAT “Muscle Activation Techniques™” Specialist. De kennis die ik op deed in deze opleiding veranderde compleet mijn inzichten in de manier van trainen/behandelen van klanten en kennis van het spierstelsel. Nog steeds vlieg ik elk jaar naar de VS om mijn kennis van het spierstelsel verder te ontwikkelen onder de MAT™ Master continued education programme. Voor meer informatie over MAT™ zie MAT™ revalidatie.

Opleidingen:
MA International Finance and Investment
Premier Diploma in Personal Training (NASM) and Sport Massage Therapy
Schwinn Spinning Instructor
Biomechanics Coach
MAT™ Specialist

Judith Bakker

Eigenaar PT PLUS Muscle Activation Techniques
MAT Specialist – Personal Trainer

PT Plus

Specialistische kennis van het spierstelsel

Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.
Specifieke MAT oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

Met MAT Muscle Activation Techniques ™ kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures, nemen sportprestaties en kracht toe en blijf je jong!

PT Plus Muscle Activation Techniques™

Uniek, de eerste en enige in Nederland. Muscle Activation Techniques™ is voor iedereen die jong en fit wil blijven, sportprestaties wil verbeteren of last heeft van blessures. MAT™ is een revolutionair behandel en trainings-systeem voor jong en oud. MAT™ evalueert en corrigeert de spieren die uit balans zijn. Met een behandeling kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures en nemen sportprestaties en kracht toe.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Telefoonnummer

06-14904636

Email

info@ptplus.nl

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten

mat