MAT™ – PERSONAL TRAINING

MAT – Muscle Activation Techniques™ is een revolutionair behandel en trainingssysteem voor jong en oud gebaseerd op bewegingswetenschappen. MAT ™ spoort de zwakke spieren in het lichaam op, activeert en versterkt ze zodat je het maximale uit je lichaam kunt halen!

Bovendien is MAT™ een anti-ageing systeem! Als we ouder worden neemt de belastbaarheid van de spieren af, meer spieren verliezen de communicatie met de hersenen. MAT™ zorgt ervoor dat elke spier het signaal van de hersenen krijgt om aan te spannen. Daarna kunnen MAT™ oefeningen de spieren versterken en voorkom je spierverlies als gevolg van het ouder worden.

MAT™ Personal Training begint met een MAT™ screening. Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Een MAT™ screening is interessant voor zowel de actieve als niet actieve sporter. Als spieren niet optimaal werken is het lichaam niet efficient en functioneert het niet optimaal. Spieren die nog wel goed werken moeten harder werken om te compenseren hierdoor ontstaat overbelasting met als gevolg blessures en behaal je bij het sporten minder goede prestaties (snelheid, kracht, sportspecifiek).

Na de screening wordt een programma samengesteld waarin je naast je persoonlijke doelstellingen werkt aan het optimaliseren van je spierenstelsel door het activeren en versterken van zwakke spieren met MAT™ behandelingen en MAT™ oefeningen. Voor meer info over de MAT™ behandeling zie MAT™ revalidatie.

Personal Training bij PT Plus wat is anders?

• Je blijft jonger doordat je spierverlies tegen gaat!
• Je voelt je niet alleen fitter en meer in shape maar krijgt ook betere resultaten van moeilijke trainings zones denk aan buik, billen en rug. Als spieren niet goed functioneren of aanspannen krijg je namelijk met gewone oefeningen geen goede resultaten.

•  Klachten en blessures kunnen gerichter behandeld worden.
•  Sportprestaties verbeteren; In de VS waar MAT™ 25 jaar geleden werd ontwikkeld door Greg Roskopf www.muscleactivation.com wordt MAT™ veel toegepast in de top sport.

img_1627

Referenties:

 • ZOZ103 PT PLUS[1]Zosia

  Interview jonge klant met sportblessures in ZOZ ” Zie Oud Zuid”
 • Real Personal! Trainen met Judith is uiterst bewust werken aan je eigen lichaam. Je zou het bodymanagement kunnen noemen. Judith is heel flexibel en combineert variatie met focus. Ze is ook zeer verantwoordelijk in haar aanpak; grenzen verkennen en bewaken. Judith gelooft in een lange termijn aanpak. Geen stuntwerk, maar stapsgewijs werken aan een vrij hoofd en een intelligent lichaam. Trainen met Judith is ook heel open en gezellig. She knows what “Real Personal Training” is about.

  Paul van der Heijde
 • When I first came to PT Plus, I thought that I was coming to a normal Personal Trainer. My objective was to improve my level of fitness. I had unsuccessfully been trying to eliminate certain discomforts (stiff neck, back pain) which had developed, and wanted to improve my fitness in spite of these problems. 

  James Jones
 • Trainen met Judith heeft het mij mogelijk gemaakt om gezond en sterk te blijven en goed te functioneren ondanks een ongezonde levensstijl van een werkweek van meer dan 60 uur. Haar discipline, focus en kennis zorgen voor een super effectieve workout. Ik heb meer bereikt dan dat ik alleen of in een grote gym had kunnen bereiken.Trainen met Judith is ook erg leuk en daarom train ik met Judith al ruim 6 jaar!

  Jochem Overbosch
 • Al tweeënhalf jaar train ik bij PT Plus met Judith. Judith is enthousiast, vol energie en motiveert me zeer! Ik had veel last van mijn rug, maar door de goede gerichte sportsessies weet ik nu beter hoe ik mijn rug moet gebruiken. Bovendien heb ik veel minder rugklachten. Ik voel me fit en in shape!

  Annelies Damen
 • Na mijn zwangerschap bleef ik met kilo’s overgewicht zitten. Onder begeleiding van Judith ben ik op een verantwoorde en effectieve wijze binnen 4 maanden ruim 17 kilo afgevallen. Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt, iets wat zonder Judith niet gelukt zou zijn. Ik voel me fitter dan ooit en raad PT Plus iedereen aan!

  Annemiek

Specialistische kennis van het spierstelsel

Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.
Specifieke MAT™ oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

Met MAT – Muscle Activation Techniques™ kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures, nemen sportprestaties en kracht toe en blijf je jong!

PT Plus Muscle Activation Techniques™

Uniek, de eerste en enige in Nederland. Muscle Activation Techniques™ is voor iedereen die jong en fit wil blijven, sportprestaties wil verbeteren of last heeft van blessures. MAT™ is een revolutionair behandel en trainings-systeem voor jong en oud. MAT™ evalueert en corrigeert de spieren die uit balans zijn. Met een behandeling kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures en nemen sportprestaties en kracht toe.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Telefoonnummer

06-14904636

Email

info@ptplus.nl

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten

mat