EXCLUSIEF

De studio in Amsterdam Zuid is een sfeervolle ruimte met veel lichtinval. De studio is ingericht met de meest geavanceerde fitness apparatuur.

PT Plus biedt vele extra’s: gratis koffie, thee, water, handdoeken, doucheproducten.
De klant is alleen in de luxe en ruime studio voor een behandeling of training. Er is daardoor meer ruimte voor dialoog met eigenaar Judith Bakker over ideeën, wensen, voeding, problematiek of medische klachten. Het blijft dus altijd privé en rustig met volledige aandacht voor u als klant.

SEMI-PRIVE PERSONAL TRAINING

Naast 1 op 1 trainingen biedt PT Plus een aantrekkelijk lidmaatschap voor semi-prive Personal Training. Semi-prive Personal Training lessen waarin iedereen zijn eigen programma krijgt voor kracht en conditie afhankelijk van persoonlijke doelstellingen. PT Plus biedt ook een conditiefiets/spin les waarin alle leeftijden/fitness niveaus mee kunnen doen.

Exclusief betekent hier dat de Personal Training groepjes klein zijn. Maximaal 4 klanten. Deze lessen zijn zeer populair omdat er nog genoeg persoonlijke aandacht is en iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Als je 1 op 1 Personal Training lessen boekt en lid wordt mag je gratis meedoen met de semi-prive Personal Training lessen.

Semi-prive Personal Training inbegrepen in het lidmaatschap.

Specialistische kennis van het spierstelsel

Meer dan 300 spiertesten kunnen worden gebruikt om te evalueren welke spieren of specifieke spiervezels niet reageren of zwak zijn.

Door de behandeling wordt het neurologisch contact van de spieren met de hersenen hersteld en het aanspanningsvermogen van de spieren verbeterd.
Specifieke MAT™  oefeningen worden gebruikt om de spieren verder te versterken.

Met MAT Muscle Activation Techniques™ kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures, nemen sportprestaties en kracht toe en blijf je jong!

PT Plus Muscle Activation Techniques™

Uniek, de eerste en enige in Nederland. Muscle Activation Techniques™ is voor iedereen die jong en fit wil blijven, sportprestaties wil verbeteren of last heeft van blessures. MAT™ is een revolutionair behandel en trainings-systeem voor jong en oud. MAT™ evalueert en corrigeert de spieren die uit balans zijn. Met een behandeling kunnen chronische klachten grondig aangepakt worden, verdwijnen steeds terugkerende blessures en nemen sportprestaties en kracht toe.

Proef de sfeer
Contactgegevens
Adres

Herculesstraat 28 – 1076 SM Amsterdam

Telefoonnummer

06-14904636

Email

info@ptplus.nl

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. t/m Do. 9:00 – 21:00 uur
Vr. 9:00 – 20:00 uur
Za. 9:00 – 18:00 uur
Zo. Gesloten

mat